Positivt besked!!

En underbar dag på en underbar plats. Undrar om dom fick någon fisk?

2023-03-07

Som prognosen lovat blev det en del snö i natt. Några cm låg på backen i morse. Det var omkring nollan och lite blåsigt. Eftersom det varken var skottat eller plogat när jag gick ut så kom jag inte så långt. Att plumsa runt i snö är inget jag gillar.

När telefonen ringde på förmiddagen var jag säker på att det var från sjukresor och att resan hade blivit inställd. Men det var det inte. Det var vår trevliga husbilsvän och det var så roligt att hon ringde igen. Vi pratade en stund om allt och inget som man brukar säga. Jag tyckte att det var väldigt roligt att prata denna gång också fast jag egentligen inte är så förtjust i att prata i telefon.

Lite senare var det både skottat och plogat och då kom vår taxi. Skulle vara här halv ett och det var den också. Väglaget var rätt hyfsat och vi kom utan problem till sjukhuset. Hasse anmälde sin ankomst och vi gick sedan iväg till lungkliniken och satte oss i väntrummet.

Läkaren kom punktligt och bad oss följa med till hans rum. Hasse fick några frågor om hur han mådde. När dom var besvarade talade läkaren om att cancern hade krympt mycket och det såg mycket bra ut. Ingen mer behandling behövs! Vi blev så otroligt glada och lättade över detta positiva besked. Nu kommer det att bli kontroll med jämna mellanrum i några år framåt.

Tog oss sedan ner till utgången och jag ringde efter en taxi. Den skulle komma efter trekvart. Vi tyckte då att det skulle smaka bra med kaffe och fralla så vi gick till kafeterian och köpte det. Och det var väldigt gott.

Taxin kom när den skulle och resan hem gick bra. Det var mycket skönt att komma hem tyckte vi. Nu blev vi sugna på något gott. Bryggde en kanna kaffe och tog fram ett paket med 4 mazariner. Det var väldigt gott. Sedan var det dags att kolla på internet, lite nyheter och annat.

När det blev dags för middag var ingen av oss speciellt hungrig. Åt lite senare och det blev en liten god kantarellomelett. Precis lagom tyckte vi.

I morgon ska vi inte göra något hade vi tänkt. Eftersom det ska bli rätt så mycket kallare så går vi väl knappas utanför dörren.

Trots all snö, kyla och blåst så har det varit en helt underbar dag i dag!

6 reaktioner till “Positivt besked!!”

 1. Blev så glad over at I fik et positivt besked, nu kan I rigtig nyde sommeren
  Kram til jer begge og et ekstra til Hasse

 2. Förstår att ni varit en hel del nervösa inför det besked ni skulle få idag, så det var ju mycket bra nyheter ni fick. Klart att ni fick en bra dag efter det. Grattis!!!!
  Bara snön försvinner så… ut på vägarna och till nya och gamla mål.
  Så härligt för er.

  Ha det så bra !!!

  1. Det var oroligt och vi blev glada så klart. Tack.
   Bara vinterväglaget försvinner så rullar vi iväg.

 3. Åhh vilket härligt besked att få och vilken lättnad efter all väntan.
  Vet ju hur det är och nu är det bara att se framåt en härlig husbilssommar.
  Kram till er båda från oss2 och hoppas vi ses nånstans efter vägen.
  UllaåErkki

  1. Nu ser vi framåt och hoppas på att komma iväg med husbilen lite överallt.
   Kram tillbaka och hoppas också att vi ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *