För kallt trots sol

En annan del av strandpromenaden i Almerimar. Skönt med separat cykelbana i mitten och gångbanor på sidorna.

2023-03-04

Denna lördagsmorgon var mycket kall, 4 plus som kändes som minus 4, minst. Det var vinden som var så kall och det hjälpte inte att solen lyste från en klarblå himmel. Jag frös i dag på min promenad!

Dom två husvagnar, som har varit här några dagar, körde i väg på förmiddagen i dag. Det kändes skönt för det var lite oroligt här med deras närvaro tyckte vi.

Vi plockade ihop allt löst i husbilen, drog ut kontakten, släppte handbromsen och rullade i väg. Dags igen att handla lite. Började hos Lidl där jag köpte frallor, Cola, mjölk med lång hållbarhet samt lite annat. Körde sen till parkeringen vid MM och parkerade. Där fikade vi. Jag hade bryggt kaffe och hällt upp i termoskannan innan vi körde. Smakade gott nu med färska frallor med salami och brieost.

Gick sen och handlade. Fick syn på räkmackor i fiskdisken och kunde inte låta bli att köpa 2 sådana till oss. Fortsatte sedan runt i gångarna och fyllde på kundvagnen. Är faktiskt rätt så jobbigt att handla! Efter ca en timme gick jag ut till husbilen och Hasse tog emot påsarna och lyfte in dom.

Vi körde sedan mot Seglora. Paus i Rydal för postkoll och tömning av facket. När vi kom tillbaka till campingen parkerade vi på vår plats. Satte in allt som jag hade handlat på rätt ställe vilket tog en stund. Sedan var det skönt att bara sitta och kolla lite på skärmen.

Till middag i kväll blev det så klart räkmacka och det smakade som vanligt jättegott. Skönt att slippa fixa mat i kväll.

Lyssnade/tittade sedan på Mello i kväll. Var väl inte så bra, bara upprepning. Det absolut bästa var hyllningen till Christer Lindarw tyckte jag. Den artisten har gjort så otroligt mycket bra genom många år i After Dark.

I morgon ska vi inte göra något hade vi tänkt.

Precis min uppfattning.

4 reaktioner till “För kallt trots sol”

 1. Helt konstigt jag skrev en lång fin kommentar alldeles nyss men kunde inte posta den för wordpress sade att jag redan postat den. Men vad jag kan se finns den inte.
  Nåväl det jag skrev var att Christer var glad och överraskad av uppvaktningen.
  Ja, jag känner honom.

  Ha det så bra!!!!

  1. Märkligt men sånt händer ibland. Den finns kom in!
   Så roligt att du känner honom. Han verkar att vara en väldigt trevlig person!

 2. Kan berätta att Christer var väldigt glad och överraskad av hyllningen på hans födelsedag. Men visst var han värd det.
  Vi har haft en väldigt fin och solig dag så vi klagar absolut inte.
  Alltid härligt att kunna sitta ute och njuta en lång stund på dagen. Men vi har fortfarande väl kyligt om nätterna tycker vi. Det ska bli varmare även på den tiden av dygnet har jag sett.

  Ha det så bra!!!!

  1. Ja det var han.
   Ni ska få det varmare och här väntas vinter igen med många minus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *