Varje dag!

Ännu en bild av en del av stranden i Rincon de la Victoria. Detta var en mulen och blåsig dag med en del vågor.

2023-03-03

Efter att ha droppat Hasses öga på morgonen la jag mig igen. Somnade om och sov en dryg timme till. Det var skönt och behövligt.

Vädret var halvsoligt eller halvmulet vilket man föredrar att kalla det. Det var 5 plus och luften var ”bitande” tyckte jag när jag gick på min promenad. Sedan var det gott att komma in i värmen.

Åt sen min frukost som för närvarande ska bestå av en djup tallrik med filmjölk, nyponsoppa och havrefras eller cornflakes. Detta äter jag varje dag samt en Actimel och dricker ett glas juice av något slag. Några timmar senare vill jag ha kaffe och smörgås. Då ska det vara en med skinka eller salami och en med ost. Också detta ska det vara varje dag. Ibland blir det också ett kokt ägg med kaviar.

Men när det sedan är middag ska det vara olika mat varje dag. Här ska det minsann vara variation. I kväll blev det potatisgratäng Peka (värmd i af med generöst med riven ost på), hälften som var kvar sedan häromdagen, och det var lika gott i kväll. Till det åt vi några välkryddade skivor av fläskyttefilé.

I dag hittade jag hit, https://www.jigsawplanet.com/. Det är en sida med pussel i mängder. Var väldigt rolig och jag hade svårt att sluta. ”Bara ett till” typ. Man kan också ladda upp en egen bild och göra pussel av den. Finns många olika typer och svårighetsgrader att välja mellan.

Blir nog något mer pussel i kväll.

Och man kan starta när som helst.

2 reaktioner till “Varje dag!”

 1. Tittar på melodifestivalens semifinal och så slog det mig att när är det livets semifinal? Hur gammal eller ung är man då?
  Jag vet att det är djupt men ändå lite tankevärt tycker jag.
  Livet är så skört men man måste ju leva ändå.

  Ha det så bra !!!

  1. Absolut något att fundera över. Tror det är mycket individuellt hur man uppfattar det.
   Bäst att försöka leva så bra man kan så länge man har sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *