Lite vårlikt

Här sitter jag i lä i lite skugga och läser, njuter av det härliga vädret och ljudet av havet när vågorna når stranden. Platsen är en del av stranden i Rincon de la Victoria.

2023-03-01

Solen lyste så välvilligt ner över oss i dag och himlen var underbart molnfri och blå. En del frost låg kvar på marken eftersom natten hade varit kall med en del minusgrader. När jag gick ut vid 10-tiden var det 4 – 5 plus i solen men luften kändes rätt så kylig.

Jag hörde ett litet försiktigt fågelkvitter i dag. Från vilken fågel vet jag inte. Såg när den flög från ett träd till ett annat men det var på för långt håll för jag skulle se vad det var för en sort. Men det lilla ljudet gjorde mig så glad för visst är det ett underbart vårtecken.

Bytte blad på min hundkalender i dag och så här ser marshunden ut.

Var lite oroligt på campingen i dag. Ett av dom äldre barnen från en av husvagnarna for runt en del och i spåret efter honom blev en del trasigt. Så himla trist. Blev tillsagt om det på eftermiddagen så hoppas nu att ofoget är stoppat.

I dag blev det potatisbullar från frysen som jag stekte i järn på spisen. Bacon tillagades i af och dom blev verkligen goda. Till det hade vi rårörd lingonsylt och det hela smakade jättegott.

I morgon är det dags för Hasse att bli gråstarropererad i det andra ögat. Ska vara där sju på morgonen och taxin hämtar oss redan fem i sex så vi får gå upp mycket tidigt. Känns nästan som mitt i natten för mig som helst inte vill gå upp före nio.

Sedan så ska han på röntgen på eftermiddagen så det blir en lång dag på sjukhuset i morgon med en del väntan. Men det är ingen ide att resa fram och tillbaka för det känns bara stressigt. Vi har det senaste året haft en del träning på just att vänta så det blir inga större problem med det. Men det bli så klart skönt att komma hem igen.

Eftersom jag ska upp så tidigt i morgon ska jag lägga mig tidigt i kväll.

4 reaktioner till “Lite vårlikt”

 1. Klockan fem är mitt i natten. Hoppas ni inte är alltför trötta efter dagens läkarbesök. Vi har haft en del kyliga dagar ett tag nu men det verkar vända till varmare nu och det ser vi fram mot.
  Våren är på väg och jag har börjat ta min allergimedicin.

  Ha det så bra !!!

  1. Vi var väldigt trötta när vi kom hem efter den tidiga morgonen.
   Här ska det vända och bli kallare och förmodligen även snö!!!
   Skönt det finns bra medicin när man har allergier.

 2. Så skönt med lite vårtecken, det piggar alltid upp!
  Vi var på återbesök igår med ultraljudsundersökning, blodprover och cortison spruta i axeln av ortopedläkare för min muskelinflamation. Hade hoppats att mitt ultraljud o blodprovet skulle varit bra men tyvärr har jag ff infektion i kroppen så jag får fortsätta med antibiotika o nytt återbesök den 15/3.
  Fortsätter kämpa med återhämtningen o försöker göra det bästa av situationen.

  1. Ja det gör det.
   Det var mycket på en gång för dig. Tråkigt med infektionen och hoppas att det kommer att bli bättre nu.
   Inte mycket att välja på bara att kämpa vidare.
   Önskar dig lycka till och sänder styrkekramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *