Startar nu!!!!

I Rincon de la Victoria är strandpromenaden aldrig långt borta.

2023-02-22

Tuppen i mobilen gol som den skulle halv sju på morgonen. Stapplade upp och tog mig varma kläder. Gick sen ut och drog ut sladden och la in den i förrådet. Plockade ut Rulle till Hasse. Lämnade husbilsnycklarna till teknikern som omedelbart körde in husbilen i verkstan. Jag gick och satte mig i kundrummet där Hasse redan satt.

Där är det rätt så kallt så det var skönt att jag hade tagit på mig mycket kläder. Kollade lite på TV när det var nyheter. Läste på mobilen och på läsplattan, tog kaffe i automaten som jag drack, lite småkakor åt jag samt tog en promenad ute i kylan. Vid elva blev husbilen utkörd med ett fungerande elverk. Provstartade och det gick igång utan problem.

Vi körde direkt tillbaka till Seglora och parkerade. Jag gick ut och satte i kontakten och tog ut Rulle till Hasse. Värdinnan kom och lämnade några Borås tidning och en annan campinggäst kom och pratade en stund. Som vanligt trevligt att snacka lite. Började sedan frysa och gick då in i värmen och satte mig vid datorn.

Det blev dags för kaffe så jag bryggde en kanna och ”bakade” några små baguetter i af till oss. Smakade gott nu.

Vi var trötta efter den tidiga morgonen så vi tog en liten tupplur. Det var välbehövligt tyckte vi.

Provade på eftermiddagen att starta elverket och det gick igång utan problem. Hoppas att det nu fortsätter med det!

Blev lättlagat i kväll, kokte makaroner och i af värmde jag frysta köttbullar. Smakade som det brukar göra med riven parmesan och ketschup.

I morgon ska vi upp tidigt igen. Halv åtta kommer tuppen i mobilen att gala. Hasse ska vara på VC för att ta blodprov halv nio. När det är klart kör vi till Skene för att handla det som nu behövs. Finns alltid något som har tagit slut.

2 reaktioner till “Startar nu!!!!”

  1. Så bra att verket fungerar igen. Alltid en trygghet.
    Trist väder just nu både för er och för oss här nere. Men så är ju februari månad.
    Du kör hårt med din af så det var väl ett bra köp. När man köpt något nytt som verkligen fungerar i ens vardag känns det nästan som att man vunnit något.

    Ha det så bra!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *