Leverans i dag

En bit av strandpromenaden i San Lucar da Barrameda. Där var det mycket finta att promenera.

2023-02-06

När solen gick upp var det mulet så den skymtades där bakom. Det var omkring nollan och inte så kallt men jobbigt att gå på det snöiga underlaget. Blev bara en kortare tur även i dag. Solen lyckades sedan att få molnen att försvinna och den lyste sedan över oss i några timmar. Det var skönt så länge det varade.

Jag drabbades sedan av ett litet energiryck och putsade några fönster i dag. Dom två vid sofforna och det i köket, bara på insidan så klart. Det tog inte så lång stund och då var rycket över.

Har hittat en liten fördel med snön och det är att det kommer inte in någon grus och inte något damm heller. Om jag fick välja så vet jag vad det skulle bli! Ingen snö och lite smuts här och där.

Sedan väntade vi på att bilen från Coop skulle komma. Tänk att jag beställde i går och får det hemkört i dag. Det är bra tycker jag. Lite innan sex rullade bilen in bredvid vår husbil. Några minuter senare så var det inburet av samma trevliga kille som förra gången. Det mesta stämde även denna gång. Klagar inte över att jag fick 1,5 l mjölk i stället för 1 l samt 2 påsar Riesen kola i stället för 1. Det går åt.

I kväll blev det pyttipanna med stekt ägg och rödbetor och det smakade som det brukar väldigt bra. Det lagade jag som vanligt på spisen för det är så enkelt att göra det där. I morgon blir det troligen något nytt test med af.

Undrar om mina bacon kan bli lika fina!

4 reaktioner till “Leverans i dag”

 1. JR stekte ägg idag som var som granater och det var ägg i nästan hela köket. Det small riktigt högt. Men det lät mer än det blev kladd överallt. Vad blev det tillslut? Jo, supergoda bigmac special fast de ska nog heta bigJR special om rätt ska vara rätt.

  Ha det så bra!!!!

 2. Såå roligt att läsa din blogg, ger mig fin sysselsättning varje dag o slipper oroamig för ett tag.
  Men nu har jag äntligen fått behålla te, kycklingbuljong ( hur gott låter det? ) i 2 hela dagar och kan andas utan hjälp av oxygen. Så tacksam!
  Som sagt är man sjuk så det enda man önskar är att bli frisk. Idag ska Fysioterapethen träna mina arm- benmuskler. Kram o var rädda om varandra.

  1. Tack för att du gillar min blogg.
   Skönt att du lyckats äta (dricka) lite och att andningen går bättre.
   Lycka till med träningen! Det är bara att kämpa på!
   Kram

Kommentarer inaktiverade.