Snöfritt i dag.

2022-11-23

Snön var helt borta i dag så det blev en promenad med Gustava. Kändes bra att röra på sig utomhus en stund. Det var ca 5 plus och i stort sett ingen vind.

Var sedan och åt lite yoghurt med nyponsoppa och lite Corn flakes innan vi skulle åka. Hasse hade varit och ätit tidigare. I dag så kom taxin och hämtade oss strax efter 11 och körde oss till strålningen. Där hade vi tid till tolv och Hasse kom in några minuter över.

När Hasse var färdigstrålad så ringde jag efter en taxi. Lång telefonkö vilket det har varit dom sista dagarna. Taxin skulle komma om 20 minuter så det var inte så lång väntan. När vi kom tillbaka så höll dom på med att plocka undan efter lunchen. Kollade vad det var och det gjorde inget att vi kom för sent, det var något vi helt klart kunde vara utan. Väntade en stund sedan gick vi bort till matsalen och jag åt ett ägg och två smörgåsar och drack en mugg kaffe. Det smakade bra.

Gick sedan till rummet och kollade på lite nyheter och lite annat på nätet. La mig på soffan och läste. Lyssnade på radion där det nu är massor av fotboll vilket inte är så konstigt för det är ju VM. I dag så var dom som refererade en av matcherna mycket högljudda när det stod klart att Japan hade besegrat Tyskland. Det var en stor överraskning, troligen en katastrof för det fotbollstokiga Tyskland.

Dessa fina tavlor och lilla hjärtat pryder en vägg i matsalen.

Vid halv 6 gick vi till matsalen för att äta middag. Det var fisk av någon okänd sort som var helt smaklös, god potatismos och äggsås, alltid något som vi åt. Att krydda på fisken hade inte hjälpt för den var bortom all räddning. Torr och seg!!

Gick tillbaka till vårt rum och fortsatte med det vi hade gjort innan.

I morgon ska vi gå upp vid 6 tiden och åka iväg till strålningen innan 7. Det är torsdag och då är det strålning 2 gånger och det måste gå minst 6 timmar mellan gångerna. Blir mycket åkande och väntande. Börjar bli rätt vana nu!!

Nu ska jag sova för att orka upp tidigt i morgon.

2 reaktioner till “Snöfritt i dag.”

  1. Ni har haft en jobbig dag idag läser jag. Hoppas allt är bra i kväll. Vi har det bra för nu fungerar gaspannan och vi har varmt vatten. Nu får det bli hur kallt som helst och rått ute för nu har vi en jämna temperatur inomhus.
    Det är fredag i morgon hörrni!

    Ha det så bra!!

    1. Torsdagar är jobbiga numera. Men det blir bättre på kvällen.
      Härligt när det nu fungerar som det ska.

Kommentarer inaktiverade.