Stor plus till Post Nord

2022-08-10

Växlande molnighet med en del sol, 20 plus och vinden var svag till måttlig. Skönt ute i dag tyckte jag, lagom härligt augustiväder.

Förmiddagen började bra men vid elvatiden så började det strula. Det paket ifrån Apoteket som vi väntade på kunde inte levereras fick jag besked på appen Post Nord. Det skulle skickas till ett utlämningsställe där vi skulle kunna hämta det om en till två dagar. Men den medicinen som vi väntade på måste vi ha senast i morgon förmiddag för den ingår i en undersökning som Hasse ska genomgå på fredag och detta pulver måste intas dagen innan. Fick lite panik måste jag erkänna. Men jag ringde omedlbart till Post Nords kundservice. För att komma fram dit var det lång väntetid. Satt i kö minst en halvtimme men när jag måste ha långt tålamod så har jag det. Inget val liksom!!

Sedan hade jag nog väldigt mycket tur för jag kom fram till en tjej som verkligen visste vad god service innebar. Jag förklarade mitt problem för henne och hon förstod det verkligen och var så otroligt medkännande.

Efter ca en timme (när hon troligen hade brutit mot några regler) så återkom hon till mig och talade om att hon hade hittat paketet samt en chaufför som skulle köra ut det till oss.

Strax innan tre så ringde det en chaufför från Post Nord och ville ha hjälp med att hitta hit. Han var här i stor sett men jag hjälpte honom med att hitta fram till vår husbil. Han gillade min guidning men jag såg ju honom.

Måste verkligen berömma Post Nord för denna service som vi fick idag. Visst hade det gjorts ett fel tidigare men sättet som dom löste det på är värt mycket beröm. Vi är så glada och tacksamma för det.

I kväll så blev det helt fullt här på campingplatsen. Undrar om det beror på att det ska bli väldigt varmt och skönt väder som närmsta dagarna?

Vi åt i kväll fläskytterfilé stekt i lagom tjocka skivor med kokt potatis och vår favoritsås vilket ät Beasås. Smakade jättegott.

För övrigt så slogs jag med en massa äckliga flugor i kväll. Dom var så otroligt sällskapliga men jag gillar inte deras kletiga sällskap. I morgon så kommer vi att sätta upp ett nytt flughotell där dom får bo gratis.

Hoppas dom gillar det??

2 reaktioner till “Stor plus till Post Nord”

  1. Flugor är ett elände och de brukar alltid vara så närgångna när det är varmt ute.
    Vilken tur du hade som fick tag i en sån serviceinriktad tös.
    Nu kunde du pusta ut en stund.
    Hoppas allt går bra i morgon.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.