Ingen anmärkning

2022-07-07

Mulen morgon med risk för regn men jag klarade mig utan regn på min morgonpromenad.

Det var 17 plus och i stort nästan ingen vind alls. Flaggorna hängde slaka rakt ner.

Träffade på en granne som hade gått en annan sväng och fått en del regn på sig. Och det var inte så många hundra meter ifrån där jag hade gått. Spridda skurar kan det kanske kallas för. Spridda lite här och där i närområdet!

När klockan var ett så körde vi till Kinna och till Besikta. Var framme i god tid vilket vi gillar att vara. Det är så att nu sitter vi hellre att väntar en stund i stället för att stressa för att komma i tid. Känns så bra tycker vi.

När vi kom dit gick jag in till anmälningen och på den digitala skärmen anmälde jag vår ankomst. Gick sedan tillbaka till husbilen och satte mig och vänta.

Tog ingefär 10 minuter så blev vi invinkade till besiktningen. Och efter ca 10 minuter var det hela klart. Dom konstaterade att vi hade nya luftbälgar och även det andra var utan anmärkning. Egentligen kom vi ut igen innan vi skulle kommit in. Snabbt och bra så nu får vi köra ett år till. Härligt.

När vi nu var ute och körde så blev det en sväng till MM. Lite lagom lång inköpslista. Hade kollat på nätet lite extrapriser och så klart så fanns det med på min inköpslista. Men även en hel del annat.

Det tog lite tid i dag för det var rätt så trångt i affären. Inte för att det var så mycket folk men för att dit jag skulle var det kö. Jag gillar och vill inte trängas så jag ställde mig en bit ifrån för att vänta på att det skulle bli min tur. Fanns en del som inte fattade detta utan bara trängde sig fram för att komma först. Jag vägrar att trängas så det får hellre ta den tid det tar. Pandemin är inte över än utan har tyvärr börjat ta fart igen i hela Europa. Överväger att ta fram munskydden igen!

Köpte i dag ett paket med Felix frys krögarpytt, vi hade pratat om det häromdagen. Det blev det till middag ikväll med stekt ägg, med nymald pepparblandning, rödbetor och till mig ketschup samt HP sås. Smakade väldigt gott när vi hade ätit färdigt så var allt slut. Tog bara hälfen av den frysta pytten på 720 gram och det var prescis lagom till oss.

Nu ska vi ta det mycket lugnt tills på måndag då nya sjukhusbesök väntar.

2 reaktioner till “Ingen anmärkning”

 1. Fick just veta att bekanta som har b&b ovanför Roquebrunn fått covid igen trots att de är vaccinerade tre gånger. Kvinnan är riktigt dålig verkar det som. De har många gäster från Sverige så kom smittan därifrån?
  Kokt korv med pommes blev det för oss idag. Gott och enkelt.

  Bra att husbilen fått ett år till att rulla.

  Ha det så bra!!!

  1. Covid ökar överallt inte bara i Sverige. Hoppas att hon snart blir frisk igen.
   Den maten är aldrig fel.

Kommentarer inaktiverade.