Storhandling

2021-12-13

Klarblå himmel och 15 plus var det vid strax efter åtta i dag. En härlig morgon att gå en liten morgonpromenad på. Så det gjorde jag.

Lite senare på dagen så kom det en liten svag vind som tog med sig en del lite moln hit. Och så klart blev det lite molnigt då.

Vid ettiden så började vi att plocka ihop det som skulle plockas ihop för att vi skulle köra och handla på Aldi. Det är inte så långt dit. Men vi föredrar att köra dit köra dit med husbilen när vi tycker det är dags att typ veckohandla. Enklare än att promenera dit och bära hem. Dessutom så är det bättre ju mer sällan man behöver vistas bland folk. Det är lite ökad smittspridning även här.

Alltså tog Hasse ur elsladden och backade sedan ner ifrån klossarna och så körde vi ut ifrån ställplatsen. Efter någon minut parkerade vi utanför Aldi på deras lättillgängliga parkering. Jag gick bort och tog en kundvagn samt tog på mitt munskydd och gick in i affären. Tog inte alltför lång stund att fylla kundvagnen och i dag hade jag inköpslistan med mig. Jag hittar rätt så bra numera i denna affär.

Vi körde sedan tillbaka till ställplatsen och parkerade på vår plats. Tog en del tid med att få allt på plats och det kändes väldigt bra med att nu fyllt på igen. Men vad tröttsamt det är att handla när man ska plocka ner i kundvagnen, upp på bandet, ner i vagnen igen, köra ut den till husbilen och sen lyfta in det. Tacka vet jag självscanning.

Köpte färsk lax i dag så det blev det till middag på kvällen med hollandaisesås (pulver) och kokt potatis. Det var väldigt gott tyckte vi.

Sen var det så skönt att bara sitta och läsa och surfa runt lite.

2 reaktioner till “Storhandling”

 1. Tycker också att det är tröttande att handla nuförtiden. Men vi kör ett projekt om dagen för att sedan bara vara resten av dagen.
  Jag körde paketöppning idag.

  Vad sägs om tonfiskburgare eller makrillburgare? Det äter vi idag.

  Ha det så bra!!

  1. Ett projekt om dagen är rätt så lagom. Gärna med någon tom dag emellan.
   Vilka härliga burgare ni äter.

Kommentarer inaktiverade.