En ny vanlig dag

Inte en bild från idag utan för några år sedan. Visst är det ljuvligt med en bild ifrån havet och stranden.

2021-11-16

Alltså är nu vädret väldigt stabilt här för närvarande. Lite moln på morgonen och 15 plus och nästan ingen vind. Absolut inget att klaga på.

I dag så tunnades det ut med husbilar här och på kvällen var det bara 9 husbilar här. Så här få har det inte varit sedan vi kom hit. Börjar folk möjligen att dra sig tillbaka till sina hemländer?? Trots att här i Portugal så är det inte så mycket covid smitta. Vet inte vad jag ska tro om detta.

Eller så har dom kört söderut till Algarve! Eller fortsatt till Spanien och solkusten där. Skit samma vilket för vi står kvar här och trivs.

Läste klart ”Rättvisa före nåd” av David Baldicci. Väldigt högt tempo och spännande från första till sista sidan. Mycket våld som vanligt i hans böcker men jag gillar dom ändå. Och här blir det nog ingen fortsättningen efter vad jag kan förstå.

Baksidestext:

FBI-agenten Atlee Pine har inte gett upp sin jakt på sanningen bakom kidnappningen av tvillingsystern Mercy. Efter att ha hittat bevis på att systern lyckades undkomma sina kidnappare trettio år tidigare ställs hon inför ett nytt mysterium: varför förblev Mercy spårlöst försvunnen?
När Atlee Pine identifierar kvarlevorna efter ett mordoffer tror hon sig ha hittat ledtråden hon behöver för att slutligen få klarhet i systerns öde och få svar på varför hennes föräldrar övergav Atlee som barn. För att nå hela vägen fram tvingas hon en sista gång riskera allt.
Rättvisa före nåd är den fristående upplösningen på David Baldaccis spännande thrillerserie om den iskalla ensamvargen Atlee Pines sökande efter sin försvunna tvillingsyster Mercy.

Gick ut med lite sopor på kvällen och nu var det kallt tyckte jag. Det blåste en del och mörkret föll på väldigt snabbt. När klockan närmade sig vid sex tiden så började det att bli helt mörkt. Dags för lite mat och ikväll blev det enkelt med makaroner med riven parmesan och ketschup och med lite kebabkött. Alltså ingen höjdare direkt men helt ok. Blev ju mätt i alla fall.

Tycker tyvärr inte det samma. En bra bok har alltid ett slut. Men kanske kan den ha en fortsättning!!

2 reaktioner till “En ny vanlig dag”

  1. Tyvärr finns det alltid ett slut på en bok och jag tycker att det alltid känns så tomt. Precis som när en kär vän försvinner för att aldrig komma igen. Brukar känna mig så vilsen innan jag hittar en ny bok. Men då känns allt bra igen.
    Inte alltid man får till det med middagen och vi fick inte till det idag. Jag var inte sugen på kycklingsallad och nu hoppas jag mer på kvällsmålet som blir mindre men förhoppningsvis godare.

    Ha det så bra!!!

    1. En god bok är alltid ett trevligt sällskap tycker jag.
      Ibland smakar det bättre än ibland.

Kommentarer inaktiverade.