En bra dag

2021-08-20

Blåsten fortsatte även i dag och det var växlande molnighet, 16 – 20 plusgrader.

Zacko och jag gick ner mot havet.

Och här gillade Zacko att gå. Han gjorde till och med några små glada skutt och det gladde mig verkligen.

Och här var det något som var alldeles nytt. hölls på med när vi var har vid midsommar.

På förmiddagen så tog Hasse en promenad till Smyge Fisk och där handlade han lite godsaker till oss. Det var bland annat rökta räkor, inlagd sill i ättika samt lite annat gottigottgott. Inte billigt men väldigt gott.

Det var många husbilar som körde härifrån under förmiddagen och det så nästan lite tomt ut ett tag.

På eftermiddagen så fick Hasse skjuts av en husvagnsgranne med personbil till Trelleborg och Gasolesset. Där fick han fyllt två tomma gasoltuber, en svensk och en spansk. Så skönt att få gjort det i dag så slipper vi att tänka på det i morgon.

Under eftermiddagen och kvällen så kom det hit väldigt många husbilar och även ett fåtal husvagnar. Nu tror jag att det är fler ekipage här än vad det var när vi var här vid midsommar.

Vädret på eftermiddagen har varit rätt så soligt och det var lite mindre blåst. Nu var det snabbt ute med stolar och bord och några var snabba med att grilla. Gäller ju tydligen att passa på när vädret är något så när hyfsat.

I kväll så åt vi inlagd sill i ättika med potatismos och det smakade jättegott. Sillen smakade nästan lika bra som den som jag gör själv. Och så finns det kvar även till i morgon eller någon annan dag!

I morgon så har vi tänkt att köra västerut och jag tror att det kommer bli ett stopp vid Ica i Trelleborg. Dags igen för lite inköp.

4 reaktioner till “En bra dag”

 1. Smyge fisk är en pärla som vi ofta handlat hos. Vi hade ju endast 15 minuter ner dit när vi bodde i vår by. Men vi har fina fiskar och skaldjur här nere så även lax.
  Ikväll blir det musslor för oss med pommes av den rustika valören som vi gillar.
  Tänk att det endast var tre år sedan vi bodde i skåne? Om jag saknar det så är det ett stort nej. Har aldrig ångrat någon flytt jag gjort i mitt liv och då har jag flyttat många gånger. Jobbigt men absolut värt det.
  Ha det så gott !!!

  1. Musslor med pommes vill jag också äta.
   Flyttat är något som jag inte har gjort ofta. Nu flyttar vi runt med husbilen i stället sedan 2011. Börjar bli rätt lång tid nu.

Kommentarer inaktiverade.