Från ställplats till rastplats

2021-07-02

Lätt mulen morgon, svag vind och 17 – 22 plus. Fint att promenera här. Det var en del folk ute och gick, sprang eller cyklade.

Undrar varför denna fina båt står i en träd gård och istället för att var ute i vattnet och tuffa runt?

En mycket vacker trädgård.

Här kan man sätta sig en stund och njuta av av utsikten. Är även en liten fin och välskött strand här.

Tycker bara att det är så fint att kunna sätta sig här en stund och ta en paus.

Ett par tjejer badade ifrån bryggan utanför gymmet. Så skönt ut med ett morgondopp. Det var många år sedan jag badade i havet eller i någon sjö. Och ännu längre sedan i en bassäng. Det var 2001 och det kommer jag ihåg och varför tänker jag behålla för mig själv. Baddräkten har jag kvar men den är nog nu så gammal att den spricker i sömmarna om jag skulle ta den på mig. Allt håller inte i evighet!

Vi körde härifrån vid tvåtiden och styrde kosan till Pukavikens rastplats. Där finns det en latrintömning och det var åter dags för lite skitjobb. Det var snabb avklarat och vi fortsatte till Ica maxi utanför Karlshamn. Körde in på parkeringsplatsen och hittade en bra plats att parkera på med husbilen. Men eftersom det var väldigt mycket personbilar på parkeringsplatsen så trodde jag att det skulle var väldigt mycket folk inne i affären. Kom på att det ju var fredagseftermiddag och nu var det nog många som var och handlade inför helgen. Jag ogillar folksamlingar och det gjorde jag även innan pandemin så jag kom fram till att det som fanns på inköpslistan var inte så viktigt utan det kunde vänta någon dag.

Vi fortsatte sedan till rastplats Åryd för att kolla. Absolut ingen plats att övernatta på.

Nästa rastplats vi kom till var Galtsjön och här har vi övernattat tidigar.

Detta är utsikten från min dörr i kväll.

Det är ingen trängsel här.

Väldigt fint nere vid Galtsjön.

Denna trappa tänker jag absolut varken gå på nerför eller uppför. Verkar helt livsfarlig tycker jag. Men så är ju mina fötter och ben väldigt ostadiga med ”kuddar” under fötterna samt en viss svullnad vid anklarna när det är varmt.

I kväll satte jag kvastskaftet under låset i bodelsdörren för det kändes bra att göra det här.

2 reaktioner till “Från ställplats till rastplats”

 1. Jag gillar inte heller folksamlingar så jag är så glad att slippa handla. JR gör det så bra tycker jag.
  Vete tusan när jag badade i en sjö eller havet heller. Men snart blir det poolbad i vår trädgård utan en massa folk. Har köpt en tankini så jag är beredd.
  Det där kvastskaftet är bra användbart. 🙂

  Ha det så bra!!!!

  1. Numera får jag handla när Hasse går med kryckor.
   Så skönt att kunna bada i avskildhet.
   Den kvasten har gjort en del nytta.

Kommentarer inaktiverade.