Så trött i dag

Så fint vid ån och bryggan på tidig vår

2021-04-04

I morse så väckte mig Zacko vid halvsjutiden. Han var orolig och travade runt i sängen en del. Jag försökt puffa till honom så han skulle lägga sig igen. Han försökte det men han låg där och pep så ömkligt. Och reste sig igen och trampade runt.

Något var fel. Jag lyfte ner honom från sängen till golvet och han gick rakt fram och ställde sig vid dörren. Då fick jag bråttom med att få på mig lite kläder och ta ut honom. Vi gick ut ifrån området och till gräsmattan på andra sidan gatan. Det tog inte så lång tid förrän han spydde. Så skönt att jag vaknade och hann ta ut honom. Inte alls så roligt när spyan hamnar inne.

Vi gick in igen och jag lyfte upp honom till hans sovplats och han somnade bums. Men det gjorde inte jag. Låg och vände och vred på mig till klockan visade på strax efter åtta och jag tyckte att det var dags att gå upp. Och vad jag var trött då! Tröttheten hängde i hela dagen.

Även denna morgon var mulen men solen bröt igenom molnen och körde iväg dom så det blev en varm och solig dag. Endast en svag vind med ibland lite svalka, 15 – 25 plus beroende om man var i skuggan eller solen. Det var verkligen varmt i solen och absolut över 25 plus. Då var det lite svettigt tyckte vi.

Under eftermiddagen så mumsade vi i oss lite rester från gårdagen. Det var lite räkor, rökt lax och supergod vitlöksost. Små goda körsbärstomater åt vi också.

Det blev lasagne till middag och det smakade jättegott i kväll också.

I morgon så finns det rätt så mycket på inköpslistan så jag tror jag får gå och handla två gånger. Men i stället för att förbära sig en gång så väljer jag att gå två gånger.

Finns ett ordspråk som säger att en late heller förbär sig än att gå två gånger. Tänker på detta ibland!

För 6 år sedan så stod det många husbilar parkerade längs med gatorna. Tror att det nu är förbjudet att övernatta på detta sätt i Calpe.

Detta tror jag inte en sekund på!

Men denna vackra ros tycker jag får avsluta denna påskdag.

4 reaktioner till “Så trött i dag”

 1. Där fick jag mig en känga haha. Har anammat detta att gå flera gånger med vattenkannan nu. Inga fler danser i trädgården har JR förklarat för mig. Denna gång gick det ju bra och blåmärket på handen blir svagare hela tiden. Har inte ont så nu ska jag ta det lugnare med vattningen.
  För er måste det vara skönt att helgerna är över för då borde ju ett besked komma snart om återbesök för Hasse.

  Ha det så gott !!!

  1. Men det var faktiskt inte min mening men jag förstår att du uppfattade det så. Blev ju lite kul faktiskt. Det viktigaste var ju att du inte skadade dig allvarligt.
   Vi väntar på besked om återbesök men det är lite segt här för närvarande.

 2. Varit hemma nu nästan en vecka och fått Negativt svar även på testet vi gjort här. Håller oss ff isolerade så gott som inomhus för det är rysligt kallt o blåser i Skåne, i morse end +1* och de har lovat lite snö i em. Hujedamej, ingen tvekan om varför vi älskar att vara i Portugal på vintern. Som tur är så installerade vi en pelletskamin innan vi åkte i oktober, värmer gott o hög mysfaktor. Trädgården får vänta lite tills det blir varmare. Våra goa grannar har hjälpt oss att handla mat men nu har jag storhandlat online på Ica o ska hämta i em. Hoppas återbesöket för Hasse blir snart, alltid oroligt att bara vänta. Ha de så gott o njut av värmen o Portugal.

  1. Det var väl skönt att testet var negativ.
   Vädret är inte det bästa någonstans i Sverige i dag. Men är det april så är det!!
   Bra med kaminen så ni har det varmt inne när det är så kallt ute.
   Vi hoppas att återbesöket blir snarast.
   Nu har vi det väldigt varmt och soligt.

Kommentarer inaktiverade.