Lite planering på gång

Ulricehamn vid Åsunden för 1 år sedan. En mycket trevlig liten stad.

2020-08-11

Uppe alldeles för tidigt i morse, bara så tröttsamt. Hasse bar bort tvättpåsarna till tvättstugan strax innan sex och sedan så gick jag dit med lite mer.

Till vår stora förvåning låg Zacko kvar i min säng utan att bry sig om att jag försvann. Där låg han kvar när jag kom hem. Jag skyndade mig upp i sängen och la mig igen.

Upp igen efter trekvart för att gå till tvättstugan för att hänga tvätt och stoppa in i torktumlaren. Hemma igen var det dags för att gå en promenad med Zacko. Det var svalt så här tidigt på morgonen och det kändes skönt.

Nu var det ungefär två timmar till tvätten skulle vara torr så vi gick och la oss igen alla tre och somnade. Det var precis vad vi behövde. Kände oss lite piggare sedan.

Jag gick och hämtade en påse och sedan gick Hasse och hämtade den andra. Sedan så körde vi till Kinna och parkerade.

Nu var det dags för kaffe och macka. Gick först ut en sväng med Zacko som inte kan komma ut tillräckligt ofta och mycket enligt honom.

Vi tillbringade eftermiddagen med att stöna i värmen och fundera över vart vi skulle köra. Kollade lite på färja till Tyskland och Malmö – Travemünde. Inte så dyrt med hytt och hund får åka med men omkring 9 – 10 timmar på en färja är inget för oss. Kollade även på Trelleborg – Rostock men där var det i dagsläget djurförbud. Genom Danmark verkar det fortfarande väldigt osäkert att köra så det gör vi inte. Vi blir kvar i Sverige ett tag till.

Ringde till djursjukhuset i dag och beställde tid till Zacko. Det är dags för hans årliga vaccinationer. Ska vara där 25 augusti så vi tänker åka runt lite tills dess.

Funderade sedan lite mer på olika rundor men kom inte på något så det får bli vad det blir. Som vanligt alltså.

Den här värmen är så tröttande och vi gjorde i stort sett ingenting som krävde någon ansträngning. Hade faktiskt gjort nog för i dag.

Pannbiff med lök, sås och potatis smakade gott i kväll och vi åt inte förrän halvåtta. Vid 10 tiden i kväll så var det 22 plusgrader ute. Men hoppas det blir några grader svalare under natten.

Har faktiskt en liten plan för i morgon.

2 reaktioner till “Lite planering på gång”

 1. Vi känner likadant. Det är svårt att tänka när det är såhär varmt. Det får liksom bli vad det blir. Tur man inte har så många måsten som fria människor.
  Vi använder oss av trädäcket varje dag nu och är så glada att kunna sitta där i skuggan.
  Vi har runt +26 varje natt nu så ac:n är en bra kompis.

  Ha det så gott !!!

  1. Ert trädäck är så fint och så klart att ni njuter av att sitta där i skuggan.
   Så härligt att ni har er AC.

Kommentarer inaktiverade.