Söndagslungt

Kanske blir det ett besök i fina Halmstad i veckan?

2020-06-07

Lätt mulen morgon, 13 plus och svag vind. Mycket lugnt på stan såg endast tre personer och några bilar. Men det var ju söndagsmorgon och klockan var bara omkring nio.

På eftermiddagen så kom det en vit bil som parkerade en liten bit ifrån oss. Ur bilen kom ett par som kom hit och knackade på. Jag öppnade dörren. Hej säger dom, vi undrar hur det är med Zacko i dag? Men oj säger jag, läser ni min blogg? Ja det gjorde dom och det tyckte jag var mycket trevligt.

Nu var dom här i närheten och så passade dom på att komma hit för att hälsa. Det tyckte vi var väldigt roligt och det blev en trevlig pratstund. Hoppas vi ses igen, kanske i Alingsås eller någon annanstans.

Senare under eftermiddagen var vi småsugna på något att äta. Då värmde Hasse lite korv som vi åt i bröd med senap, ketchup och räksallad. Åt 2 och blev jättemätt. Inte ett dugg hungrig senare på kvällen när vi brukar äta. Ingen av oss ville ha något. Faktiskt lite tråkigt att inte äta något då men det var skönt att slippa laga mat.

Vädret var skönt på kvällen med sol och det blåste milda vindar. Zacko och jag tog en lite extra lång promenad och njöt av av solen.

Zacko har varit pigg och glad hela dagen som tur är. Jag har kollat en del på honom under dagen och inte hittat något fel. Håller lite extra koll några dagar framåt.

I morgon lämnar vi troligen Kinna.

2 reaktioner till “Söndagslungt”

 1. Korv i bröd kan faktiskt vara väldigt mättande.
  Skönt att Zacko verkar okej, men bra att du håller ögonen på honom.
  Vi har svensk sommarvärme här +23 och sol med svalkande vind.
  Men vi har förberett oss för caniculen en till R2D2 är införskaffad.
  Nya vyer är väl inte helt fel nu. Passa på innan det blir fullt överallt.

  Kör försiktigt och ha en fin tisdag!!

  1. Vi har inte fullt så varmt men skönt ändå. Bra med luftkonditionering när det blir riktigt hett.
   Enklare att få plats i början på veckorna.

Kommentarer inaktiverade.