Framtiden, ett oskrivet blad!!

En strand någonstans i Spanien.

2020-04-19

Blå himmel och endast lite vita små molntussar som bröt av det blåa. Svag vind och vinden var rätt så svag i dag med fortfarande lite sval. Men i solen och lite lä så var det nog omkring 20 – 22 plus. En underbar dag med andra ord.

Det var en del ekipage som körde i dag så nu blev det några lediga platser här.

På eftermiddagen gick jag runt en stund och pratade lite med några vänner här. Det var som vanligt trevligt även om det mest blev en del Corona snack. Men det är ju något som för närvarande engagerar dom flesta av oss. Innan så var det mest snack om resor och platser som man tänkte besöka under sommaren. Men nu så går det ju inte att planerar något när man inte vet något om framtiden och hur det hela utvecklar sig. Men så klart om framtiden har vi aldrig vetat något!

I kväll så åt vi stekt fläskytterfilé med kokt potatis och tzatziki. Smakade jättegott och nu så stinker vi vitlök.

I morgon ska vi gå upp innan sex för husbilen ska lämnas till Borås Bilhall för den årliga servicen. Den är vi noga med.

Så ikväll plockar vi ihop lite och jag ska göra mackor att ta med. Hasse släpper av mig i Rydal och sedan kommer han dit. Brukar få en lånebil att använda. Måste ju ha kaffe och mackor under tiden som vi väntar på att bilen ska bli klar.

Hoppas att den blir klar rätt så fort, någon gång tidigt på eftermiddagen.

2 reaktioner till “Framtiden, ett oskrivet blad!!”

 1. Som allt är nu känns det som att sitta på ett näckrosblad och inte veta om det ska bli sjögång eller inte.
  Allt blev så konstigt och människorna också i vissa fall. Men det är väl så när kriser inträffar. En del vet vad som förväntas av en och andra fladdrar omkring med huvudet i sanden som strutsar.
  Skönt för er att få en ordentlig genomgång av ert hem.

  Ha det så gott !!!

  1. Det där med näckrosblad tycker jag var bra.
   Jag tycker livet är väldigt märkligt just nu. Känns lite som att leva någon typ av bubbla.

Kommentarer inaktiverade.