En så varm dag

2020-02-10

Så här fint stod vi i Rincon de la Victoria för 7 år sedan. Det blev senare förbjudet att parkera här.

Vaknade denna måndagsmorgon till en klarblå och helt molnfri himmel. Det var 13 plus och en svag något sval vind. Men vad det sedan blev hett i solen senare på dagen. Tror det var närmre 30 grader. Alldeles för varmt för mig att sitta ute men Hasse satt ute och läste och njöt i solen.

Jag och Zacko tog som vanligt en promenad och det blev den vanliga. Vi gillar att promenerar där.

Undrar om man i denna lilla eka ger sig ut i vattendragen här?

Jag har i flera dagar försökt att logga in på det Wifi som finns här men har av någon anledning inte lyckats med det. Men i dag så klickade det till och jag var ute på deras Wifi och det fungerade perfekt.

Jag tog fram min trådlösa högtalare och kopplade in den. Så nu lyssnar vi på svensk radio vilket vi tycker är så roligt.

Klubbsidan låg nere några timmar i dag för att bli uppgraderad. Tog lite längre tid än vad som dom hade tänkt. Men på eftermiddagen så var det klart.

Det var helt klart enligt mig bara så mycket bättre. Men så klart kommer det att bli väldigt mycket kommentarer om detta.

Tror det kommer att bli så mycket bättre efter ett tag när allt faller på plats.

Hasse spelade boule även idag dag och här står boulespelarna och kollar på fåren som är på väg.

Men idag så vann damen, helt överlägset bäst.

Vi åt sedan en lättlagad gryta med fläskfilé och kokt potatis och blev över till en middag till.

4 reaktioner till “En så varm dag”

 1. Tråkigt att ni inte kan stå på ställplatsen från 2013, den hade fin utsikt mot havet. Vi som gärna sitter inomhus när det är varmt uppskattar ju sådant.
  Petanque som det kallas här är ju en stor sport, men jag har aldrig fastnat för det. Men det är ju ändå en rätt lugn sport.
  Vi kör på blåstemat här idag.
  Ha det så gott 🙂

  1. Anledningen till att den blev stängd var det vanliga. Många misskötte sig och tömde latrin i toaletterna och hämtade även vatten där. Tömde ut gråvatten direkt på marken. Det var ju i första hand till för dom som kom dit med personbil eller var ute och gick. Tyvärr har det blivit så på många platser.
   Hoppas ni slipper blåsten i morgon.

Kommentarer inaktiverade.