Lite hus och annat

2020-02-02

Gick på andra håller i dag mot Lidl och sedan mot ett villaområde. Vädret var strålande men stundtals lite höga skyar som inte skymde solen. Det var 13 plus och värmen ökade snabbt. På eftermiddagen var det minst 22 plus i skuggan.

Fint nybyggt hus.

Många hus under byggnation på detta område.

Lite utsikt över grönområde
En del av ett kvarter här
En hel del fina hus utan murar omkring sig.

Men detta hus tycker jag bara är så läckert. Som en bakelse.

I går eftermiddag så kom det hit en svensk husbil som parkerade i närheten av oss. I dag så kom först mannen hit och pratade en stund om lite av varje. Dom skulle bland annat till Albufeira för att kolla damlandslagets fotbollsmatch där.

En stund senare så kom frun hit. Hon ville så gärna hälsa på Zacko eftersom hon hade haft en pudel tidigare som dom hade fått ta bort för drygt ett år sedan. Zacko blev väldigt förtjust över besöket. Numera har dom en malteser och dessutom två schnauzrar samt en katt. Det var roligt att prata en stund.

Vi skulle ju köra vidare i dag men vi ändrade oss. Planer är till för att ändras på vilket vi ofta gör.

Sanerade vid ingången i dag för där var en hel del torkad brun lera som satt bra fast. Inte helt lätt att få bort men det blev i alla fall bättre. Får ta lite i taget.

I dag så var det stor omsättning på husbilar här. Många åkte och minst lika många kom hit. Ärligt talat så tycker jag att det börja kännas rätt så trångt numera i Algarve. Har aldrig sett så många husbilar här som denna vinter. Och otroligt många engelsmän och fransmän.

På kvällen gick Hasse bort till Suisse, restaurangen som ligger på samma sida några meter bort. Där köpte han ”Fisch and Chips” och tog med hem till oss. Det smakade busgott. Alldeles nylagat var det också, inget som legat på värmning.

I morgon så kommer vi att fortsätta österut, får se vad det blir.

3 reaktioner till “Lite hus och annat”

 1. Skönt med värme. Riktigt fina hus där du gick idag. Gillar inte rosa men det huset såg ut som en bakelse.
  Som någon sade: ”planer är till för att ändras.”
  Österut i morgon kanske då 🙂

  1. Husen är fina här och dom verkar vara verkligen stora.
   Ja det där med att planera!!
   Vi kom iväg österut i dag.

Kommentarer inaktiverade.