Lugn dag

2019-10-17

Blev en promenad i regnet på morgonen, 15 plus och ingen vind. Slutade regna efter en bra stund och då hade vi redan hunnit bli genomblöta. Och var lika våta när vi kom hem igen. Hade tänkt att gå till stranden men det blir kanske i morgon.

I parken utanför kyrkan så hade buskarna växt till sig jättemycket.

Finns gott om gräsytor att promenera längs med.

Ett märkligt träd som växer här. Ser att det har kommit några vattendroppar på linsen.

Det skulle enligt väderprognosen regna mest hela dagen men det gjorde det inte. Är ju bra när prognosen visar fel på det hållet. Började blåsa lite på eftermiddagen men vädermässigt var det en helt ok dag.

Var det för övrigt också. Tillbringade dagen med att läsa, kolla internet (mycket nyheter) samt några promenader med Zacko.

Har tänkt ett tag på att ha en karaff med vatten i kylskåpet med några citronskivor i. Hasse gjorde i ordning det i går. Smakade på det i morse och det smakade verkligen jättegott. Mycket fräscht och läskande.

I dag så var det dags för pizza. Hasse gick upp till receptionen och talade om vad vi ville ha. Då ringde dom och beställde. Vi ville ha maten levererad till 18.30 och då kom budet med våra pizzor.

Dom var slicade och det tycker vi är bra. Dessutom så var dom verkligen heta och smakade jättebra. Vi beställer minsta storleken, finns 3 att välja mellan, liten, medium och stor. Den lilla är precis lagom anser vi.

Nu går vi in i en lugn vardagslunk och det ska bli rätt så skönt. Tar några dagar att vänja sig.

5 reaktioner till “Lugn dag”

 1. Skönt med lite vardagslunk emellanåt. Det ser riktigt grönt och fint ut där. Vi har också köpt pizza, men den får vi värma på senare. Brukar pytsa på lite extra ost mm.
  Citronvatten är ett måste för oss på morgonen. Men ibland växlar jag med annat.
  Ha en fin fredag

  1. Extra ost är blir gott på. Men det är skönt att få maten levererad till husbilen.
   Ha en härlig kväll

 2. Hej Eva & Hasse Ni har varit i Peniche för ligger det gångavstånd till centrum av byn. Berätta lite om omgivningen. Är det som Albuferia? Temperaturen i December ?

  1. Ligger nästan mitt i stan. Läs mer under rubriken ”Vår pärla i Portugal”. Temperaturen är ungefär detsamma.

Kommentarer inaktiverade.