Sverige vann

2019-06-29

Småmulen morgon, 18 plus, svag vind. En bra morgon tyckte jag. Några timmar senare var det molnfritt och 24 plus och vinden hade ökat något och den var svalkande. Det var skönt att sitta ute i skuggan även i dag.

”HW & Akkila- I rättvisans namn, Sugardaddy” en bok av Ramona Fransson. Första boken i en ny serie. En polis, hans hund, ny kärlek och polisarbete. Både spänning och romantik i trevlig göteborgsmiljö. Lättläst med en del pekpinnar. Jag gillade denna bok.

Händer inte så mycket här och det är också skönt. Gott att bara sitta ute i solen ibland och i skuggan ibland. Läste en del, kollade på internet en del och så slumrade jag till ibland. Blev så klart även några promenader med Zacko som alltid är hänger på när jag tar ner hans promenadkoppel.

I kväll så lyssnade vi på fotboll. Tänk att Sverige vann över Tyskland i kväll i kvartsfinal. Det är ju bara så stort. Vi är ju inga sportnördar men att att detta är stort tycker vi ju också. Nu är Sverige i VM semifinal. Och är vidare till OS när det nu går nästa gång.

Vi är ju inte så mycket intressade av sport men detta är ju så himla kul även för oss som inte är sportnörnar.

Så jag avslutar i kväll med ett stort grattis till svenska damfotbollslandslaget.