Ny utsikt i kväll

2019-06-15

”Änkorna på Österlen” av Sara Paborn var en trevlig, ömsint och romantisk berättelse. Tyvärr var den bara på 77 sidor, kunde gott ha varit lite längre.

Natten var varm, 16 ute och 24 inne trots öppna fönster. Svårt att sova när det är så varmt.

Morgonen var solig och det var 18 plus i skuggan. Och det blev snabbt varmare upp till 28 plus. Försökte gå i skuggan på vår morgonsväng men det gick ju inte hela tiden.

Hemma igen så satte jag mig inne och eftersom det hade börjat blåsa lite så hade jag tvärdrag i husbilen. Är inte så förtjust i att sitta ute på trottoaren här, men det är det flera som gör.

På eftermiddag mulnade det till och det var skönt. Men det var ändå 25 varma grader. Lite för varmt för att jag ska trivas. Man orkar knappast tänka, än mindre göra något.

Sent på eftermiddagen började vi plocka ihop och lämnade Kinna. Hasse hade lagt in dagens mål i Agda (navigatorn) och vi tog den väg som hon föreslog. Blev lite mindre vägar och i några km var det en mycket smal väg. Som tur var mötte vi bara ett fåtal bilar där. Körde igenom en del mindre samhällen och kom sedan till Svenljunga som vi körde igenom. Kom också till Tranemo som vi passerade genom stan. Blev sedan väg 27 och kom förbi Kroksjön och där var det inte många husbilar/vagnar på fiskecampen.

En stund senare kom vi fram till dagens mål som var Gislaved. Det fanns 2 husbilar här när vi kom. Under eftermiddagen/kvällen kom det hit en husvagn och några husbilar till. Ingen trängsel precis.

Den här utsikten har vi från vår dörr i kväll.

Här kändes det lite svalare och det var mulet. Lite senare så började det regna lite lätt men det höll inte på så länge. Det var knappast att gräset blev vått.

Vi tyckte det var så trevligt med ny utsikt även om denna utsikt här är mycket välbekant. Detta är en plats som vi trivs på och här har vi har varit på många gånger.