Mycket dator i dag

2019-05-25

Morgonlugnt i Kinna denna lördagsmorgon. Det var växlande molnighet och rätt så varmt när solen tittade fram, 13 – 18 plus.

Vackra rhododendron som blommar för fullt nu.

När jag kom hem så satte jag mig vid datorn. Där blev jag sittande mest hela dagen. Fanns en del programm som jag installerade och en del som jag avinstallerade. Tog lång tid.

På eftermiddagen tog jag en paus och gick för att rösta det gjorde även en del andra.

Tillbaka så blev det datorn igen. Laddade ner Adobe Digital ett program för mina böcker som jag lånar eller köper. Gick inget vidare. Lyckades få in en bok där, men kunde inte göra det en gång till. Kopplade sedan in läsplattan på datorn för att flytta över boken dit. Det gick inte för den kunde inte ansluta till Adobe Digital. Blir väl en ny läsplattan också.

Men jag lyckades ladda ner Apache-Open Office och det fungerade utan problem.

”Mördande lögner” av Christina Gustavson var inte så bra. Mest en massa springande hit och dit tyckte jag. Handlingen utspelar sig i Tranemo med omnejd, välkända trakter. Polisstationen är liten och med bristande resurser.

I morgon blir det en tur till Rydal för jag har tvättid på förmiddagen. Sedan kör vi nog tillbaka till Kinna igen.

2 reaktioner till “Mycket dator i dag”

  1. Datorer tar sin rundliga tid. Lennart har varit och hjälpt äldres släktingar. Tur det är så fint i naturen att det uppväger annat.

    1. Det tar längre tid än man kan tro. Så bra att Lennart kan hjälpa.
      Nu är det en underbar tid så det gäller att njuta.

Kommentarer inaktiverade.