Ny dator

2019-05-24

På morgonen var det soligt och 13 plus bara den svag vind. Lite tråkiga promenadvägar här tycker vi. Blir en promenad i alla fall. Inte så lång som vanligt för Zacko strejkar. Alla fyra tassar i marken och han vill absolut inte gå en meter till. Alltså vänder jag om.

Det har kommit hit en ny restaurang. Den ser trevlig ut tycker jag.

Strax efter elva var det dags för avfärd i dag. Ännu lyste solen men molnen började hopade sig. När vi kom ut till motorvägen norrut så började det regna. Men det var väntat. Vi tog sedan rast i Himle och jag gick en sväng med Zacko i regnet. När vi körde igen så slutade det regna. Så typiskt.

Vid Varberg så svängde vi av mot Skene. Blev ett stopp vid MM för vi behövde mer mjölk. Hasse dricker mjölk som en kalv. Köpte även 4 paket med Gevalia Intensivo för 99:-, bra pris tycker jag och det är ett så gott kaffe.

Nästa stopp blev vid Frendo där jag gick in och hämtade mitt paket med min nya dator.

Stopp i Rydal där Hasse gick och hämtade posten och jag gick och bokade en tvättid. Dags på söndag.

Det var rätt så mycket trafik idag tyckte vi men det rullade på bra. Sen så fortsatte vi till Kinna och parkerade. Klockan hade hunnit bli över tre när vi kom hit och det var då skönt att stanna för dagen.

På kvällen var det fullt här på dom fyra platser som finns. Dessutom så kom det hit en husvagn som parkerade på pendelparkeringen och det är inte ok. Men han var holländare och ansåg att det var ok. För övrigt så kastade han boll med sin hund på parkeringsplatsen vilket innebar att en bil som skulle till sopsorteringen fick tvärbromsa och det är inte ok.

Sedan så var det dags för mig att sätta igång min nya dator, en Lenovo Ideapad 330. Den gick igång och jag var väldigt snabbt ute på internet. I kväll så kunde jag skriva på min blogg men inte hämta bilder. Men det gjorde jag från plattan. Var bara en bild i dag.

Nu är det så många olika program som jag ska hämta hem. Tar nog ett tag. Men finns det ingen som kan tipsa om några bra genvägar?

Tycker det är jättekul med en ny dator och jag tycker den har ett bra tangentbord också. Uppskattar även det numeriska tangentbordet som finns här. Men jag har mycket kvar att göra. Vill ju få installerat Picasa och även läsarprogrammet för att ladda ner böcker från biblioteket. Men det löser jag så småningom.

2 reaktioner till “Ny dator”

    1. Har kollat nu, aldrig sett tidigare. Men nu har jag redan köpte en.

Kommentarer inaktiverade.