Lungt här

2018-08-17

Växlande molnighet och 17 plus, alldeles lagom väder tycker jag. Blev en promenad till kondiset i dag. Det är så gott med nybakta frallor till kaffet. Köpte även ett gäng med tekakor i dag. Två la jag i frysen och fyra skulle jag använda till varma mackor i kväll.

Under förmiddagen så cyklade Hasse sedan till ICA där dom har en fin fiskaffär utanför. Jag såg i går att dom hade fina spättafiléer där så Hasse köpta några i dag. Dom ska jag ha till middag i morgon. Skönt att slippa fundera på mat till i morgon.

Eftermiddagen var sedan helt mulen och vid tretiden så kom det en regnskur. Den var så kort att det knappast hann börja förrän det var slut.

Som vanligt så blev vi helt solo här några timmar. Mot kvällen så kom det hit några husbilar och vid niotiden så var det tre nyanlända husbilar här.

Så ikväll blev det varm macka med tekaka. Gjorde dom dubbla med ABBAs champinjon/skinkstuvningen mellan dom. Några tomatskivor och riven ost halkade också dit. Eftersom jag inte har någon ugn så gjorde jag dom i dubbeljärnet och det funkar hur bra som helst. Smakade bra.

Dagen har varit lugn och det har kvällen hittills också varit. Är säker på att resten av kvällen också blir lugn. Lyssnar på radion och kollar på internet och så klart läser jag en del.