Spisproblem

2018-08-09

Växlande molnighet, 20 plus och en svag lite ljummen vind. Kändes riktigt skönt att gå iväg på en morgonpromenad i dag.

Vid ettiden så körde vi till Kinna och parkerade utanför polishuset. Gick dit och hämtade våra pass. Herregud som vi ser ut på passfotot. Hoppas vi slipper visa dom någongång.

Sedan så hann vi en sväng till MM för att handla lite som behövdes eller som jag kanske tror behövs.  Sedan så körde vi till Skene och parkerade och så blev det som vanligt.

När Hasse kom tillbaka från rehab så körde vi till Gislaved. Genom Borås så var det mycket trafik men den glesnade när vi kom ut på väg 27. Nu har antalet husbilar som man möter minskat en del.

När vi kom fram till Gislaved så körde vi till ställplatsen och parkerade på vår ”vanliga” plats. Fanns en husbil här och den verkar vara parkerad här veckovis. Senare på eftermiddagen så kom det hit en husbil till och parkerade. Det var en klubbmedlem som vi har träffat många gånger på olika platser genom årens lopp. Kul att träffas igen.

När jag skulle laga till kvällens middag så fungerade den stora gasolplattan mycket dåligt. Den gick liksom bara på sparlåga. Dom andra två fungerade som dom skulle och i kväll så räckte det med två lågor. Får se vad jag kan göra åt det i morgon.

Kvällen var skön och det var lagom varmt. Enligt väderprognosen så ska det i morgon börja bli svalare nu och det ska även börja blåsa en del och komma lite regn.

Vi blir här i några dagar som det verkar nu men blir vädret sämre så kanske vi kör någonannanstans.