Sol och varmt, lite för varmt till och med

2018-06-26

Morgonen var som väntat solig och varm, 18 – 22 plus och inte ett löv rörde sig och sjön var spegelblank.

Denna färglada, stegrande, vackra häst står en liten bit bort ute på gräsmattan.

Jag valde att gå en härlig promenad på gång/cykelvägen längs med Åsunden. Jag var inte ensam utan det var rätt så många andra som också var ute och gick.

Det är många båtar här i hamnen.

Denna vy är mycket välkänd i Ulricehamn.

Det finns en badplats här och gräsmattan får man dela med många änder. Gäller att se upp var man sätter ner sina bara fötter för änder skiter lite överallt.

Här är en flock med kanadagäss som håller familjen väl samlad.

Senare på dagen så kom det lite moln och det började blåsa lite och på sjön så blev det lite små krusningar på ytan.

Vi gjorde oss ingen brådska i dag för vi satt ju inte i sjön utan en bit bort. Hasse ska till Rehab i morgon så vi kommer att köra till Skene och parkera i kväll.

Men vid halv fyra så tyckte vi det var dags att köra till Borås. Vi började med att köra till Knalleland. Hasse gick bort CO för att köpa ett gäng nya laddningsbara batterier till vår nya radio. Vi har använt billiga engångsbatterier till den och dom har hållit i ca 8 – 10 timmar. Hoppas att dessa mycket dyrare batterier håller i många, många fler timmar och klarar många laddningar.

Vi körde sedan till Lidl i Skene för lite inköp. Som alla husbilsåkare vet så fattas det nästan jämt något. När det var avklarat så fortsatte vi till Skene och parkerade utanför Casablanca i skuggan. Var tyvärr inte så mycket svalare där.

I dag så var det dag för sushi tyckte vi. Jag gick bort till restaurangen och beställde en åtta bitars och en tio bitars till oss. Samt soppa som ingår och den är så god. Det smakade som vanligt jättegott. Enligt oss så gör dom god sushi här.

Hoppas att temperaturen sjunker under kvällen och natten så vi kan sova. Nu vid halvtio så är det 26 plus ute och lite varmare inne trots att allt är öppet och vi har på lilla goa fläkten.