Litet energiöverskott

2018-05-02

Dagen började med mulet väder och det var 10 plus och svag vind.

Ån ligger lite grå men spegelblank och är full med vatten på ena sidan bron.

På den andra sidan är det nästan tomt på vatten men i det lilla finns så speglar sig himlen med uppsprickande moln och det lyser blått där.

Hemma igen efter promenaden så var det blå himmel och en värmande sol. Det är rätt så idylliskt här med en del vackra gamla hus. I huset som syns till vänster så var det en livsmedelsbutik en gång för länge sedan. Nu är det bostäder där.

Passade på att gå ut med Zacko på en lite extra lång promenad på eftermiddagen när det var soligt och fint. Dock var det lite blåsigt och vinden var rätt så sval.

Sedan så drabbades jag av ett tillfälligt energiöverskott. Jag tog fram dammsugaren. Jag avskyr att dammsuga men ibland så är det verkligen nödvändigt (mycket sällan). Det gick inte så bra för påsen var i stort sett full men lite damm och annat förflyttades dit ändå. Det blev lite bättre i alla fall. Hade ingen ny påse att byta till men jag hittade senare en ute i husbilen. Sedan så var energin slut och soffläge intogs.

I morgon är det dags att gå upp i ottan vid så där halvsex. Hasse ska köra husbilen till Borås Bilcenter för att lämna den där vid sju. Dags för årlig service samt att fixa till handbromsen. Vi får lånebil under tiden för det hade varit för trist att sitta där och vänta. Hoppas verkligen att den blir klar under dagen.

I kväll så ska jag fixa till lite mackor som vi ska ha tills i morgon. Ska försöka komma i säng i hyfsad tid men jag brukar alltid ha svårt för att sova när jag vet att jag ska upp tidigt på morgonen. Men jag har satt på alarmet på luren för att inte missa tiden.