Grått och regnigt

2018-05-01

Första dagen i maj var inte solig utan tvärtom en mulen och regnig historia. Det var 10 plus på morgonen och blev inte så mycket varmare under dagen. Om det inte hade varit för lövsprickningen och för att det finns en del blommande blommor på marken så kunna man nästa tro att det var höst. Men det växer så det knakar.

På morgonrundan så klarade vi oss utan att bli blöta. Det var otrolig lugnt här i dag och den enda person som jag såg var killen som körde runt i bil och plockade ner efter gårdagens tipspromenad. Hela högen med det som skulle eldats upp i gårkväll låg orört kvar.

Lite regn blev det senare på dagen eller rättare sagt så droppade det lite då och då. Försökte att gå ut med Zacko mellan skurarna med det var svårt. Om det inte regnade när jag gick ut så började det under tiden vi var ute.

Blev en mycket slö dag i soffan och jag läste klart ”I dödens tjänst”. Ytterliggare en bok som tog upp problemet med organdonationer och vad bristen på organ kan leda till. Ryslig historia och obehaglig men en bra bok. Började sedan på ”Alltid i din skugga” av Märta Holmerinen och inledningen var spännande.

I morgon ska det tydligen bli en solig dag och det ser vi fram emot.