Dåligt med sömn

2018-03-18

Efter att ha hostat i stort sett hela natten, sovit lite ibland, så var jag inte precis pigg när det var dag för att lämna sängen. Men Zacko väntade på vår morgonpromenad så det var bara att göra vad man måste.

Vädret var mulet och det var 15 plus och i stort sett vindstilla.

Det var lite mer vågor idag, är nog tidvattnet som trycker på.

Hemma igen efter promenaden var jag jättetrött och det var så skönt att få sitta ner.

Hostan minskade lite under dagen och den var inte så ihållande utan kom mer liksom i attacker. Men ack så trött man blir.

På eftermiddagen så blev det plötsligt jättevarmt trots att det var mulet. 23 plus och helt vindstilla. Shorts på och stol ut. Där satt vi och flämtade i värmen. Men det varade inte så länge förrän det börja blåsa och vinden var sval. Klädbyte igen till varmare för nu skulle jag sitta ute.

Jag satt med Zacko i knät och vi passade på att ta oss en liten lur vilket var behövligt.

Vid sextiden när jag gick ut med Zacko så var det sol och en riktigt härlig kväll.

Läste sedan klart ”Ondskans spår” och jag hade läst den tidigare. Men det var så bra så det gjorde inget. Man kommer ju inte ihåg alla detaljer. Nästa bok heter ”Änglabarnet” av Gustafson – Kant i ”Singöserien”. Blev rätt så besviken när jag såg att den bara var på 76 sidor. Förstår inte varför inte sidantalet kan framkomma när man lånar böcker.

Hoppas verkligen att jag kan sova utan för mycket hosta i natt.